Bangkoks billigaste hotell

Bäst läge, finast rum, godaste frukostbuffén, skönaste poolen och trevligast personal. Här är fem hotell med toppbetyg på Reseguiden.
Sedan Reseguiden startade samarbete med sajten Tripadvisor har det blivit lättare för dig att hitta de mest prisvärda hotellrummen. Bedömningarna skrivs av sajtens 20 miljoner medlemmar och topp 5-listan nedan är baserad på betyg från Tripadvisor. I Bangkok är priserna låga och det går att få femstjärnig standard från runt 500-lappen per natt. Så varför inte satsa på lite prisvärd lyx nästa gång du besöker den pulserande staden? 1. Chatrium Suites Hotel
Femstjärniga Chatrium har högsta betyg enligt Tripadvisor, baserat på nästan 500 omdömen. Ligger vid floden Chao Phraya och det är grym utsikt över staden genom de stora hotellfönstren. Snajsigt inredda rum. I byggnaden finns fitnesscenter, bastu, massagecenter, jacuzzi, lekplats, utomhuspool. Stor frukostbuffé.
2. Lebua at State tower
Lyxhotell vid Chao Praya. Rymliga rum med egen balkong och utsikt över staden. På hotellet finns takrestaurang och skybar med goda drinkar, utomhusrestaurangen Sirocco, lagunpool utomhus, jacuzzi, ångbastu, välutrustat gym och pendelservice till Skytrainstationen. Tänk på att det råder klädkod på restaurangerna. Betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor med över 1200 omdömen.
3. Le Meridien
Femstjärnigt hotell som består av 24 våningar lyx. Ligger på Silom street, mitt i kommersen med shopping och nöjen. På varje våningsplan finns en hörnlägenhet med fönster från golv till tak med utsikt över Bangkoks skyline och riktigt exklusiva badrum. Restaurang där kockarna står ute bland gästerna och wokar färskt på beställning. Be4. Park Plaza Sukhumvit Bangkok
Fyrstjärnigt hotell som ligger mitt i Bangkoks affärs-och nöjesdistrikt. Fräscha rum i modern design, utomhuspool på taket med utsikt över Benjakitti Park och staden, skybar och fitnesscenter. Betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor med drygt 500 omdömen. Betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor med drygt 340 omdömen.
5. The Peninsula Bangkok Riverside
Ett helt unikt hotell med 37 våningar och byggt i formen av bostaven W. Utsikt över floden från alla rum. I byggnaden finns bland annat frukostrum, inomhus- och utomhuspool, gym, bastu, jacuzzi, spa, och tennisbana. För den som har råd och lust går det även att hyra hotellets helikopter. Betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor baserat på cirka 800 omdömen.

Källa